JUDr. Marcela Macová, PhD.

JUDr. Marcela Macová, PhD.

Odborníčka v rámci poradenstva a lektorskej činnosti v oblasti ochrany osobných údajov. Je autorkou komentára k zákonu č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov. Venuje sa téme ochrana osobných údajov v zdravotníctve, v školstve, v personálnej a mzdovej agende, na pracovisku, monitorovanie kamerovým systémom, cezhraničný tok osobných údajov, whistleblowing a ďalšie.

  • Profesné skúsenosti

    Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, obhájila rigoróznu prácu na tému Ochrana osobných údajov na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium na  Univerzite Komenského na tému Ochrana osobných údajov. Zúčastňuje sa pravidelne na konferenciách a prednáša na tému ochrana osobných údajov, je autorkou komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov a mnohých článkov na tému ochrana osobných údajov. Od roku 2005 do februára 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Momentálne okrem toho, že má vlastnú spoločnosť DAPRO Consulting s. r. o., kde sa venuje profesionálne zodpovednej osobe, školeniam, poradenstvu, auditu, vypracovaniu dokumentácie podľa zákona o ochrane osobných údajov, vyučuje aj na Právnickej fakulte Univerzity Komenského predmet Ochrana osobných údajov.

Zoznam školení lektora JUDr. Marcela Macová, PhD.

  • viac
    POPRAD - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR 18.10.2017
    Cena 90 € (vrátane DPH)
  • viac
    PREŠOV - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR 19.10.2017
    Cena 90 € (vrátane DPH)
  • viac
    ŽILINA - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR 29.9.2017
    Cena 90 € (vrátane DPH)
  • viac
    BRATISLAVA - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR 17.10.2017
    Cena 90 € (vrátane DPH)
  • viac
    TRNAVA - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR 20.11.2017
    Cena 90 € (vrátane DPH)

Partneri

Viac