BRATISLAVA - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR

17. októbra 2017 09:00-15:00 hod

JUDr. Marcela Macová, PhD.

Odborníčka v rámci poradenstva a lektorskej činnosti v oblasti ochrany osobných údajov. Je autorkou komentára k zákonu č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov. Venuje sa téme ochrana osobných údajov v zdravotníctve, v školstve, v personálnej a mzdovej agende, na pracovisku, monitorovanie kamerovým systémom, cezhraničný tok osobných údajov, whistleblowing a ďalšie.

Forma Seminár
Dátum 17. októbra 2017
Dĺžka 1 deň
Úroveň Pre všetkých, ktorí majú o problematiku záujem
Určený pre personalistov, vedúcich zamestnancov, majiteľov spoločností a všetkých, ktorých táto problematika zaujíma

Cieľ

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.

Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov nahrádza nový zákon, s ktorým prichádza aj nové nariadenie GDPR. Z uvedeného dôvodu sme pre vás zorganizovali školenia vedené skúsenou lektorkou JUDr. Marcelou Macovou, PhD., ktorá dôsledne informuje o zmenách a povinnostiach, ktorým sa v blízkej budúcnosti nevyhnete, a pripraví vás na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi. Poradíme vám, na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť" na neskôr. Pripravte sa tiež na to, že od 25. 5. 2018 nemôže byť žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z. Aj tieto a mnohé ďalšie potrebné informácie budú zodpovedané na seminári, kde máte možnosť otvorene diskutovať o nejasnostiach, ktoré z daných zmien vyplývajú.

Viete, že:
  • budete nanovo poučovať oprávnené osoby?
  • potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy?
  • bezpečnostná dokumentácia zostáva, len bude mať iné náležitosti?
  • evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach?
  • ruší sa oznámenie a osobitná registrácia?
  • je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť, ktorá dodržiava ochranu osobných údajov?


PRIHLÁŠKA NA ŠKOLENIE NA STIAHNUTIE TU.

V cene je zahrnuté

Organizačné a lektorské náklady, pracovné materiály, drobné občerstvenie a zabezpečený teplý obed.

Účastníci seminára môžu využiť parkovanie v areáli hotela Saffron alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 3 eurá na celý deň.

Časový harmonogram kurzu
08.30 – 09.00 prezentácia účastníkov školenia
09.00 – 11.00 prednáška
11.00 – 12.00 obedňajšia prestávka
12.00 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou
Rozsah a náplň
  • Zmeny v doterajšej právnej úprave ochrany osobných údajov

  • Povinnosti prevádzkovateľov podľa ešte platného zákona o ochrane osobných údajov a podľa nového zákona a nariadenia GDPR – komparácia

  • Čo sa ručí a čo zostáva?

  • Novinky podľa nového zákona a nariadenia GDPR

  • Diskusia. Otázky a odpovede

Miesto konania
Hotel Saffron

Radlinského 27

811 07 Bratislava

Hotel sa nachádza iba pár krokov od historického centra mesta Bratislava, ktorá svojimi pozoruhodnosťami očarí každého návštevníka. Hotel poskytuje zákazníkom služby najvyššej kvality. Jeho moderné vybavenie a individuálny prístup k potrebám klientov ho predurčuje byť tou najlepšou voľbou pre jedinečný a nezabudnuteľný pobyt.
Výnimočným kongresovým hotelom sa stáva aj vďaka flexibilite a kapacite ponúkaných priestorov, širokej ponuke služieb ako i profesionálnemu prístupu svojich zamestnancov.
Hotel Saffron, s jeho multifunkčným konferenčným vybavením a variabilitou sál, je ideálnym miestom pre usporiadanie konferencie. Hotel ponúka 9 konferenčných miestností s veľkosťou od 32 m2 do 800 m2.
Miestnosti sú plne klimatizované s doplnkovým konferenčným zariadením, denným svetlom a vysokorýchlostným pripojením na internet.
Hotelová reštaurácia ponúka špeciality z domácej a medzinárodnej kuchyne, v modernom ponímaní, pripravené z čerstvých sezónnych surovín. Je vhodným miestom pre posedenie s obchodnými partnermi, či vychutnanie si príjemnej atmosféry s priateľmi a rodinou. Bohatá karta nápojov dodá Vášmu podujatiu potrebný komfort a čarovnú atmosféru.
 
BRATISLAVA - Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR
Celkom 90 € (s DPH)

Partneri

Viac